KOFFIE.MAAR NIET ZOALS JE GEWEND BENT

WAKE UP YOUR TASTEBUDS

Hoge kwaliteit specialty coffee. Lichter gebrand zodat jij al die bijzondere smaken écht proeft. Smaken die op hun allerbest zijn als de koffie vers is. Daarom sturen wij jouw koffie binnen één week na branden op. En altijd van een koffieboer die meer verdient dankzij jou.

ONZE KOFFIES

DISCOVERMONTHLY

WAKULIBLEND

WAKULI CUPS

100% arabica


Exciting flavours

Door ons gekozen smaken van over de hele wereld. Elke maand een nieuwe smaak. .


225 gram - € 6,99

450 gram - € 11,50

100% Composteerbaar


Indonesië, Brazil, Peru, Ethopië

Perfect voor je Nespresso® machine.

Gevuld met premium koffie van Wakuli.


40 cups € 17,60
Mixen is mogelijk

100% arabica


Smooth All-rounder

Peru & Brazilië. Deze variant is meer toegankelijker en wordt al door 10.000+ mensen gedronken


225 Gram - € 5,99

450 Gram - € 9,80

HOE WERKT HET?

1 KIES JE KOFFIE

2 GRATIS VERZENDING

3 FLEXIBEL

Kies je koffievoorkeur en hoevaak je koffie wilt ontvangen.

Gratis verzending, altijd.

Je kunt je koffie altijd aanpassen, stopzetten of pauzeren. 

Specialty coffee is de allerbeste koffie ter wereld. Maar 1% van de totale productie valt hieronder. De bonen worden gewaardeerd op elf criteria die zijn opgesteld door de Specialty Coffee Association. Die punten worden beoordeeld door te proeven, ook wel cuppen en dat wordt gedaan door een onafhankelijke toetser. Zo krijgen we die hoge 82+ cupping score voor al onze koffies.

Alle bijzondere smaken van specialty coffee proef je het beste vanaf ongeveer één week na branding. Na ongeveer zes weken verliest het langzamerhand meer smaak. Met Wakuli neem jij dan je laatste kop koffie - precies op het moment dat er een nieuw zakje door de brievenbus valt. Zo geniet je makkelijk & non-stop van verse specialty coffee.

Koffie smaakt nóg beter als je weet dat je iets goeds teweeg brengt door het drinken ervan. Wij creëren een directe, transparante koffieketen en een waardevol contact tussen jou en de boer. Echte uitwisselingen zorgen voor verbetering van de kwaliteit van jouw kop koffie én de leefomstandigheden van de koffieboeren.

WAKULI BLEND

Onze blend (100% arabica) is wat toegankelijker van smaak. Het is een Zuid-Amerikaanse blend van ongewassen koffie uit het zuiden van Brazilië en gewassen koffie uit Honduras. De langzame rijping van de koffiebessen en meer ontwikkelde complexe koffies, met in dit geval tonen van rietsuiker, hazelnoot, chocola en citrus, zorgt ervoor dat deze koffie zowel zwart als met melk heerlijk is. 

DISCOVER MONTHLY

Op avontuur naar maandelijks nieuwe specialty koffies (100% arabica) van koffieboeren van over de hele wereld. Een goede manier om fantastische, nieuwe koffies te ontdekken. Verwacht fruitige, bloemige koffies, maar ook koffies met smaaktonen van chocolade en noten en alles daartussen in!

KOFFIECUPS

We hebben vier verschillende smaken cups, uit vier verschillende gebieden. Elk uniek en speciaal voor jouw kopje koffie. 

  • Onze nieuwe cups gaan soepel door je Nespresso apparaat 
  • Ze zorgen voor het makkelijkste kopje premium quality coffee.
  • Het materiaal is 100% composteerbaar, en de cups kunnen na gebruik dus gewoon bij het groenafval.

TO THE WAKULI WAY

Weet jij eigenlijk wie jouw koffie heeft verbouwd?
En ben je bekend met de uitdagingen waar kleinschalige boeren dagelijks mee te maken hebben?
Wij willen alles weten en kopen daarom direct in bij koffieboeren die we persoonlijk kennen. Daarnaast betrekken we alleen diegenen die waarde toevoegen bij de reis van boon naar jouw kop koffie. Een mooie belofte. Maar dat kunnen we ook bewijzen. Wij betalen de koffieboeren altijd meer dan wat ze voorheen verdienden. En dat is nog maar het begin. Ga jij mee op onze reis om de koffie-industrie voor eens en voor altijd volledig te veranderen?

Bezoek- & postadres: Wakuli offices (HQ): Nieuwendammerdijk 530K, 1023 BX Amsterdam | Distribution center: De Dollard 30, 1454 AV Watergang Wakulimarket B.V. | KVK: 69148295 | coffee@wakuli.com | Whatsapp: +31 6 14834863 

 Copyright © 2021