Jouw ON/OFF supplier van superverse koffie

Kwaliteit

Impact

Hoge kwaliteit, bijzondere en altijd vers gebrande specialty koffies van over de hele wereld (top 1%)

doing good even better

De winst van elk kopje koffie delen we eerlijk met de boer. Dat kun je zelf checken!

Thuisblijven voor ontvangst? 

Onze koffie kan gewoon door de brievenbus

Gemak

Betaalbaar

Direct van bevriende boeren door je brievenbus

225 gram vanaf €5,50

Gratis verzending!

+

Betalen kan heel gemakkelijk met iDeal, Paypal of Creditcard. 

Je kunt kiezen of je 1, 2, 3 of 4 keer per maand koffie door de bus wil krijgen. Meer kan natuurlijk ook, neem dan even contact met ons op. 

Opzeggen? Daar doen we niet moeilijk over. Dat kan altijd, op elk moment.

Kies je frequency

Wakuli Blend: Toegankelijk, zacht en mooi in balans. Koffies uit Peru & Brazilië

New Origin: Elke maand weer een nieuwe, verrassende smaak uit een bijzondere origine.

1

2

3

Kies je koffie

Kies je zetmethode

We branden en malen onze koffies zelf en versturen deze uiterlijk 10 dagen na branding. Geef hier aan hoe jij je verse koffie gaat zetten.

HOE WERKT HET?

Kies uit hele bonen, espresso- en filtermaling

Onze blend (100% Arabica) is wat toegankelijker van smaak. Het is een Zuid-Amerikaanse blend van ongewassen koffie uit het Zuiden van Brazilië en gewassen koffie uit het Andes gebergte van Peru.  De langzame rijping van de koffiebessen en meer ontwikkelde complexe koffies, met in dit geval tonen van rietsuiker, hazelnoot, chocola en citrus, zorgt ervoor dat deze koffie zowel zwart als met melk heerlijk is. 


Op avontuur naar maandelijks nieuwe specialty koffies (100% Arabica) van koffieboeren van over de hele wereld. Een goede manier om fantastische, nieuwe koffies te ontdekken. Verwacht fruitige, bloemige koffies, maar ook koffies met smaaktonen van chocolade en noten en alles daartussen in!

Verzending is altijd gratis!

ONZE KOFFIES

ONS VERHAAL

Echte koffiesmaak, lichter gebrand

Mooie dingen moet je zoveel mogelijk met rust laten. Bulk koffies zitten echter vol schimmels, vocht en gebroken bonen. Nare smaken worden verhuld door een hele zware branding toe te passen. Resultaat? Niet zo lekker.

VS

De boeren verdienen beter

Een eerlijke prijs is een prijs waar de boer een goed leefbaar inkomen van krijgt. Certificaten hebben niet het gewenste effect gehad. We doen het op onze eigen manier. Zo weten we het zeker!

Verschil in prijsverdeling tussen Wakuli en koffiemerken uit de supermarkt

De gemiddelde prijs die Wakuli aan 

de boer betaalt is €4,20 / kg 

De wereld koffieprijs ligt op dit 

moment op €1,60 / kg

supermarkt koffies

Wakuli

Bij elke levering krijg je een kaart met prijsverdeling!

Verschil in prijsverdeling tussen Wakuli en koffiemerken uit de supermarkt

EERLIJKE PRIJZEN

Koffielovers LOVE us! (And we love them). 

RECENSIES

Hier komen onze koffies onder andere vandaan

We halen onze koffies ook uit bewezen landen als het gaat om kwaliteit, zoals Ethiopië en Colombia. Bonen uit Tanzania, Mexico, Congo en Nepal zijn echter nog niet zo bekend onder koffiedrinkers. Dankzij het bestaan van deze coöperaties kunnen we juist deze unieke koffiebonen naar Nederland verschepen. De boeren hebben weinig land en staan alleen niet sterk. Via de coöperaties kunnen ze echter samen het verschil maken. Zo slaan we dus twee vliegen in één klap. Eigenlijk drie, omdat we de koffie direct van deze boeren naar jou brengen. Betaal jij ook nog eens een fractie van wat je voor andere specialty coffees zou betalen.

Na branden meteen verzonden

Direct van de boer en zo ontzettend vers dat je binnen 14 dagen na branding je koffie al door de bus hebt. Klinkt logisch, maar gebeurt bijna nooit. Koop jij oud brood bij de bakker? Tuurlijk niet.

Jij weet waar je koffie vandaan komt

Wij delen dit met alle liefde! Elke boerencoöperatie wordt iedere maand netjes aan je voorgesteld. Dit doen we door een kaart mee te sturen met een foto van de boerencoöperatie en het verhaal erachter.  Dat is pas écht transparant!

VS

Duurzaamheid, milieu & circulariteit

Wakuli gelooft sterk in het promoten van de principes van circulaire economie om afvalstromen te herwaarderen en de milieu-impact van het 'farm-to-cup' principe te verminderen. We kiezen dan ook alleen de allerbeste groene bonen van boeren die hun koffies duurzaam verbouwen en waar ze ecosystemen in stand houden. We ondersteunen coöperaties die gericht zijn op het verbeteren van de sociale en economische situatie van lokale samenleving met behoud van cruciale traditionele kennis.

IN SAMENWERKING MET

CONTACT

We vinden het altijd leuk om van je te horen. Of het nu feedback, een prangende vraag of gewoon een leuk idee is. En natuurlijk staan we ook altijd open voor een kopje koffie (wij trakteren).  Stuur ons even een berichtje via een van onderstaande kanalen! Als je jouw zendingen wil aanpassen, opzeggen, verhogen of je als je al net wat te lang voor de brievenbus zit te wachten, dan kun je dat ook op deze manier laten weten. 


06 22131708

@wakulicoffee

coffee@wakuli.com

Wakulimarket B.V. - Stationsweg 168 - 2515 BS, Den Haag - KVK: 69148295 - coffee@wakuli.com  Doing good even better. Copyright © 2019