Je koffie valt op de mat. Je ruikt. Verse bonen. En vanaf nu nooit meer zonder. 

NL

EN

-

Jouw ON/OFF supplier van superverse koffie

Kwaliteit

Impact

Hoge kwaliteit, bijzondere en altijd vers gebrande specialty koffies van over de hele wereld (top 1%)

doing good even better

De winst van elk kopje koffie delen we eerlijk met de boer. Dat kun je zelf checken!

Thuisblijven voor ontvangst? 

Onze koffie kan gewoon door de brievenbus

Gemak

Betaalbaar

Direct van bevriende boeren door je brievenbus

225 gram vanaf €5,50

Gratis verzending!

+

Je merkt dat je dagelijkse kop koffie wel een upgrade kan gebruiken.


Of je bent gewoon benieuwd naar de impact van je huidige koffiemerk.

Eén

Je ontdekt koffie met een oprecht verhaal van Wakuli en laat je voorkeur weten. 


Hele bonen of gemalen? Jij bepaalt.

Je koffie valt op de mat. Je ruikt. Verse bonen. En vanaf nu nooit meer zonder. 


Oh ja! Nog even impact checken.

Twee

Drie...

Kipichi!

Kies uit hele bonen, espresso- en filtermaling

Brazilië - Ethiopië - Indonesië

Een mooi begin om kennis te maken met specialty koffies. Proef direct het verschil in kwaliteit. De Wakuli blend bestaat uit bijzondere bonen afkomstig uit drie verschillende continenten met elk hun eigen, interessante verhaal. De Wakuli Blend drink elke dag, de hele dag!

Op avontuur naar maandelijks nieuwe specialty koffies (100% Arabica) van koffieboeren van over de hele wereld. Een goede manier om fantastische, nieuwe koffies te ontdekken. Verwacht fruitige, bloemige koffies, maar ook koffies met smaaktonen van chocolade en noten en alles daartussen in!

Verzending is altijd gratis!

Echte koffiesmaak, lichter gebrand

Mooie dingen moet je zoveel mogelijk met rust laten. Bulk koffies zitten echter vol schimmels, vocht en gebroken bonen. Nare smaken worden verhuld door een hele zware branding toe te passen. Resultaat? Niet zo lekker.

VS

De boeren verdienen beter

Een eerlijke prijs is een prijs waar de boer een goed leefbaar inkomen van krijgt. Certificaten hebben niet het gewenste effect gehad. We doen het op onze eigen manier. Zo weten we het zeker!

Verschil in prijsverdeling tussen Wakuli en koffiemerken uit de supermarkt

De gemiddelde prijs die Wakuli aan 

de boer betaalt is €4,20 / kg 

De wereld koffieprijs ligt op dit 

moment op €1,60 / kg

supermarkt koffies

Wakuli

Bij elke levering een kaart met prijsverdeling!

Verschil in prijsverdeling tussen Wakuli en koffiemerken uit de supermarkt

Ja, gelukkig was het weer zover!!

De versgebrande koffiebonen van Wakuli in de bus! Doosje open....zakje open...ruik....proef.....

Mijn weekend kan niet meer kapot.

Thanks!

Lekkere en eerlijke duurzame koffie met een goed verhaal🤩, precies waar ik van hou! Ik was dan ook blij dat mij pakketje in de brievenbus lag(zelfs nog een dag eerder dan verwacht🙂)

Marijke, Huizen

Elise, Roosendaal

Jullie koffie is fantastisch. Elke maand een nieuwe smaak, weer een feestje om te ontvangen elke week. Direct contact met de boeren, TOP!! 

Ga zo door!😊

Dim, Belfeld

Hier komen onze koffies onder andere vandaan

We halen onze koffies ook uit bewezen landen als het gaat om kwaliteit, zoals Ethiopië en Colombia. Bonen uit Tanzania, Mexico, Congo en Nepal zijn echter nog niet zo bekend onder koffiedrinkers. Dankzij het bestaan van deze coöperaties kunnen we juist deze unieke koffiebonen naar Nederland verschepen. De boeren hebben weinig land en staan alleen niet sterk. Via de coöperaties kunnen ze echter samen het verschil maken. Zo slaan we dus twee vliegen in één klap. Eigenlijk drie, omdat we de koffie direct van deze boeren naar jou brengen. Betaal jij ook nog eens een fractie van wat je voor andere specialty coffees zou betalen.

Na branden meteen verzonden

Direct van de boer en zo ontzettend vers dat je binnen 14 dagen na branding je koffie al door de bus hebt. Klinkt logisch, maar gebeurt bijna nooit. Koop jij oud brood bij de bakker? Tuurlijk niet.

Jij weet waar je koffie vandaan komt

Wij delen dit met alle liefde! Elke boerencoöperatie wordt iedere maand netjes aan je voorgesteld. Dit doen we door een kaart mee te sturen met een foto van de boerencoöperatie en het verhaal erachter.  Dat is pas écht transparant!

VS

Duurzaamheid, milieu & circulariteit

Wakuli gelooft sterk in het promoten van de principes van circulaire economie om afvalstromen te herwaarderen en de milieu-impact van het 'farm-to-cup' principe te verminderen. We kiezen dan ook alleen de allerbeste groene bonen van boeren die hun koffies duurzaam verbouwen en waar ze ecosystemen in stand houden. We ondersteunen coöperaties die gericht zijn op het verbeteren van de sociale en economische situatie van lokale samenleving met behoud van cruciale traditionele kennis.

In trotse samenwerking met:

Wakulimarket B.V. - Stationsweg 168 - 2515 BS, Den Haag - KVK: 69148295 - coffee@wakuli.com  Doing good even better. Copyright © 2019