Koffie. Maar niet zoals je gewend bent.

Hoge kwaliteit specialty coffee. Vers gebrand zodat jij al die bijzondere smaken écht proeft. En altijd direct van een koffieboer die beter verdient dankzij jou.


Gebruik code 'bramskoffie' aan het einde van de check-out voor 50% korting.

Wake up your 

taste buds.

Om de echte smaak van koffie te proeven drink je straks de hoogste kwaliteit koffie met een cupping score van 82+. Alleen koffies met zo'n hoge score mogen de naam specialty coffee dragen. Die koffies branden we iets lichter, want de bijzondere smaken komen namelijk pas echt naar boven als je ze wat langer op een lagere temperatuur brandt. En omdat je alle smaken het beste ervaart als de koffie vers is, sturen wij deze direct na branden op.

Wake up your taste buds.

Onze koffie:

Bonen

Bonen

Bonen

Cups

100% arabica

100% arabica

100% robusta

100% composteerbaar

Spicy Robusta

Discover Monthly

Wakuli Blend

Wakuli cups

Brazilië, Peru, Indonesië, Ethiopië

Voor Nespresso© machines

Wisselt maandelijks

Verrassende smaken

Honduras & Brazilië

Smooth all-rounder

Indonesië

Alleen op my.Wakuli

40 cups  €17,60

Combineren mogelijk

Jouw koffie door de brievenbus in 3 stappen.

Simpel & flexibel.

Bepaal het zelf. Altijd aan/uit wanneer jij wil.

Wake up to the Wakuli way.

Weet jij eigenlijk wie jouw koffie heeft verbouwd? En ben je bekend met de uitdagingen waar kleinschalige boeren dagelijks mee te maken hebben? Wij willen alles weten en kopen daarom direct in bij koffieboeren die we persoonlijk kennen. Daarnaast betrekken we alleen diegenen die waarde toevoegen bij de reis van boon naar jouw kop koffie. Een mooie belofte. Maar dat kunnen we ook bewijzen. Wij betalen de koffieboeren altijd meer dan wat ze voorheen verdienden. En dat is nog maar het begin. Ga jij mee op onze reis om de koffie-industrie voor eens en voor altijd volledig te veranderen?

Contact

DM ons op

FAQ

Bezoek- & postadres: Wakuli offices (HQ): Nieuwendammerdijk 530K, 1023 BX Amsterdam | Distribution center: De Dollard 30, 1454 AV Watergang Wakulimarket B.V. | KVK: 69148295 | Copyright © 2022